Organza Stoffen

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2

End of content

No more pages to load

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Organza stof

Organza is een fijne, dunne en doorzichtige stof die traditioneel van zijde wordt gemaakt. Moderne organza stoffen zijn gemaakt van synthetische vezels als polyester en nylon. De stoffen komen uit het verre oosten of - de meer luxere varianten - uit Frankrijk en Italië. Door de fijne eigenschappen van Organza stof wordt organza wel gebruikt voor bruidskleding, baljurken of avondkleding. Maar u kunt natuurlijk van de Organza stof ook 'gewone' blouses, rokken of jurken maken. Ook doet organza stof het goed in de slaapkamer en maakt u er mooie gordijnen mee.

Organza stof: wat maakt u ermee?

U ziet het zelf: de combinaties met organza stof zijn eindeloos. De grenzen liggen bij uw eigen fantasie. Kenmerken van de organza stof zijn de edele glans, de souplesse en tegelijkertijd zijn stijfheid, wat het bewerken en dragen van de Organza stof gemakkelijker maakt. De collectie van Het Stoffenwinkeltje omvat alle kleuren van aqua tot zwart, zodat er altijd wel iets van uw gading tussen zit.

Meer info over organza stof

Kunt u geen keuze maken uit onze collectie organza stoffen? Wilt u ze misschien in het echt zien en voelen of wilt u advies? Het Stoffenwinkeltje helpt u graag verder. Komt u langs in onze winkel in Alphen aan de Rijn of bel of mail ons.

Het Stoffenwinkeltje
Emmalaan 35
2405 GA Alphen a/d Rijn

T. +31 (0)172 473719
E. info@hetstoffenwinkeltje.nl