Klantenservice - Betalen

Wij bij Het Stoffenwinkeltje vinden het erg belangrijk dat u makkelijk en veilig kunt betalen. Wij zullen er alles aan doen om de veiligheid van uw betaling te garanderen.

iDEAL

Gebruikt u internet bankieren bij de ABN Amro, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of van Lanschot? Het is dan mogelijk om uw bestelling in uw eigen vertrouwde omgeving van internet bankieren te betalen via iDEAL.

PayPal

Een snelle digitale wijze van betalen is de gratis internationale dienst PayPal. Hiervoor heeft u alleen een e-mailadres nodig. Indien u een PayPal-account heeft is het slechts een kwestie van inloggen en bevestigen. Verdere autorisatie is niet nodig. Betaal met PayPal en u heeft uw stoffen binnen één dag in huis (met uitzondering van het weekend).

Overboeking

Ook kunt u kiezen voor een overboeking. Kies hiervoor tijdens het bestellen de optie \'Overboeking\'. Uw bestelling wordt verzonden nadat de betaling bij ons binnen is.

U kunt betalen aan IBAN: NL45INGB0006988739 t.n.v. RODA Stoffen. Vermeld bij het handmatig overmaken het ordernummer uit uw orderbevestiging.

Creditcard

Creditcard is wereldwijd vrijwel de bekendste methode voor het ontvangen van betalingen. Doordat we onder andere de bekende merken Mastercard, Visa en American Express ondersteunen, is de kans groot dat u hiermee kan betalen.

Betaling bij afhalen

Komt u de producten afhalen in onze winkel in Alphen aan den Rijn? U kunt dan betalen als u de producten afhaalt.