Klantenservice - Account

Mijn Account

U kunt altijd bestellen bij Het Stoffenwinkeltje met uw eigen account.

  • Altijd inzicht in uw gegevens en de mogelijkheid deze te wijzigen.
  • Een overzicht van al uw bestellingen en de actuele bestelstatus bekijken.
  • Stoffen worden bewaard in uw winkelwagen tot de volgende keer.
  • Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte.

Weet u niet zeker of uw account is aangemaakt na het registreren of denkt u dat u de verkeerde gegevens heeft ingevoerd? Neemt u dan contact met ons op via de contact pagina of te bellen naar +31 (0)172 473719.

Registreren

Door een account aan te maken bij Het Stoffenwinkeltje kunt u sneller winkelen, wordt u op de hoogte gehouden van de status van de bestellingen en kunt u het overzicht houden over de door u geplaatste bestellingen.

Vergeet u tijdens het aanmelden niet om u aan te melden voor de nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste stoffen en aanbiedingen.

Wachtwoord vergeten

Indien u uw wachtwoord bent vergeten, vul dan uw e-mailadres in op de login pagina onder de knop 'Wachtwoord vergeten?'. Na het invullen van uw e-mailadres, ontvangt u een link per e-mail. Klik vervolgens op de link om een nieuw wachtwoord te kiezen.

Wachtwoord wijzigen

U kunt uw wachtwoord wijzigen door in te loggen en hierna te klikken op 'Mijn Account' en hierna te klikken op 'Mijn wachtwoord aanpassen.' Hier is het mogelijk om uw wachtwoord aan te passen.

Gegevens wijzigen

Bij 'Mijn Account' heeft u altijd inzicht in uw gegevens en de mogelijkheid deze te wijzigen. Login en ga naar 'Mijn Account' om uw wachtwoord, e-mail adres, telefoonnummer, betaal- en verzendadres aan te passen.