Carnavalsstoffen

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

End of content

No more pages to load

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

1-16 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Carnavalsstoffen

Kijkt u ook al uit naar carnaval omdat u dan weer van die mooie carnavalspakken kunt maken? De voorpret begint wanneer u de carnavalsstoffen in huis heeft! Bij Het Stoffenwinkeltje kunt u carnavalsstoffen gemakkelijk online bestellen. Met onze carnavalscollectie aan leuke stofjes kunt u alle kanten op, ook als u niet zoveel met carnaval heeft. Want onze kleurrijke en vrolijke carnavalscollectie is ook prima geschikt voor alle verkleedpartijtjes of feestjes. De carnavalsstoffen kunnen natuurlijk ook gewoon voor decoratie of hobby. De carnavalsstoffen hebben kleurige dessins, stippen, strepen of paillets.

Carnavalsstoffen online voor iedereen

Carnavalsstoffen kunt u bij ons krijgen in vele kleuren en met vele patronen en dessins. Weet u nog niet precies welke carnavalsstoffen u wilt? Blader eens rond door de collectie op de website en bestel uw carnavalsstoffen gemakkelijk online of kom langs in onze winkel in Alphen aan den Rijn. We hebben bijvoorbeeld carnavalsstoffen in roze en zilver, met kleurrijke ruiten, met sterren en ballen of met kleurrijke carnavalsfiguren. Met zulke mooie en vrolijke carnavalsstoffen krijgt u vanzelf zin in een feestje!

Meer weten over carnavalsstoffen?

Kunt u geen keuze maken uit onze carnavalsstoffen? Wilt u ze misschien in het echt zien of wilt u toch iets anders? Het Stoffenwinkeltje helpt u graag verder. Komt u langs in onze winkel in Alphen aan de Rijn of bel of mail ons.

Het Stoffenwinkeltje
Emmalaan 35
2405 GA Alphen a/d Rijn

T. +31 (0)172 - 473719
E. info@hetstoffenwinkeltje.nl